Известие

Collapse
No announcement yet.

Як гърмеж!?!?!

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Як гърмеж!?!?!

Колеги,който може да помага.Значи днес си паля колата,тя пали на бензин и след като загрей си подавам газ и тя автоматично минава на газ.Така,минах на газ и почна да се чува едно леко тракане под капака,аз подадох леко газ и се чу едно голямо бууум и илезе някъв дим от дясната страна на капака и угасна.гледах под капака ама нищо,запали на ново и всичко беше ок,карах 2 часа без да забележа няква промяна.
    Трябва ли да ходя на сервиз или....
    Благодаря ви предварително за инфото,което ще дадете.
    145, 1.6 I.E. Boxer
    Lancia Lybra 2.4 jtd 140+
    Subaru Legacy 2.5

видя ли дали не ти е изгърмяла кутията на въздушния филтър или някой въздуховод?
    Peugeot 607 2.7 HDI 204 hp
    EX: Alfa Romeo 156 1.8 TS 144 hp ГИ
    EX: Alfa Romeo 146 1.6 Boxer

Comment

ами така намясто огледах всичко и нищо не открих, и след като сега няма проблеми...ами незнам!сега пак ще проверя по обстойно
      145, 1.6 I.E. Boxer
      Subaru Legacy 2.5

Comment

Газ-ките нали имаха некви "кихалки" - да не би просто да си е свършил работата тоя клапан и да минеш метър...?

Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 16v Elegante+Sport MY.08
        Alfa Romeo 155 1.8TS Sport MY.95

Comment

Ммммм да колега, много си прав,свършил си е работата!Нищо сериозно не е!
          145, 1.6 I.E. Boxer
          Subaru Legacy 2.5

Comment

При мен се получава съшият проблем,когато съм на газ и мина през насъбрала се вода,,локва" по голямя и ми гърми.Като гръмне се къса пластмасовата тръба преди кутията и само я лепя.Тъпанарите не са ми сложили клапи за да не гърми при монтажа на уредбата.
            145 1.6Boxer 8V-LPG

Comment

ми ти можеш да отидеш и да си сложиш допълнително
              едва ли е скъпо
              за гърменето не е лошо да си погледнеш свещи и кабели, а ако са наред да ти я регулират на газомер
              Peugeot 607 2.7 HDI 204 hp
              EX: Alfa Romeo 156 1.8 TS 144 hp ГИ
              EX: Alfa Romeo 146 1.6 Boxer

Comment

Working...
              X